Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kılıçdaroğlu İstanbul'da

1 Mayıs 2012 Salı günü yayınlandı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bingöl’de şehit olan er Sinan Şen’in baba evine taziye ziyaretinde bulundu. Aileye başsağlığı dileklerini ileten Kılıçdaroğlu, “Artık kan dökülmesin, bu son olsun” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz Salı günü Bingöl’de terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit düşen Er Sinan Şahin’in Kemerburgaz’daki evine taziye ziyaretinde bulundu. Şehit babası Recai Şen, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu evin avlusunda karşıladı. Şehit evine giren ve aile üyelerine de taziyelerini ileten Kılıçdaroğlu, ardından taziye çadırına geçti. Burada basın mensuplarına konuşan CHP Lideri, baş sağlığı dileklerinde bulunduklarını ve ailenin acılarını paylaştıklarını belirtti.

“Ateş düştüğü yeri yakıyor” diyen Kılıçdaroğlu, “Ne kadar acılarını paylaşsak da asıl acıyı anne ve baba çekiyor. Özellikle anne son derece üzgün. Allah’tan sabır diliyoruz.” diye konuştu.

Şehit annesi Maviş Şen’in, “İnşallah bu son olur, başka çocuklar ölmez. Tek bayrak altında barış içinde huzur içinde yaşayalım’ temennisinde bulunduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, bu temenniye yürekten katıldıklarını ifade etti.

“Bu güzel cennet ülkede hepimiz barış ve huzur içinde yaşayalım” diyen Kılıçdaroğlu, “Kan dökülmesin. Huzur bu ülkenin güvencesi olsun. Son olsun.” şeklinde konuştu.

Baba Recai Şen de, çocuklarıyla gurur duyduklarını ve her zaman ‘dik’ olduklarını ifade etti.

Şehit babası, “Ama bu son olsun. Yazık günah gençler böyle olmasın. Gençlerimiz çok zor yetişiyor. Bu son olsun. Temennimiz bu.” dedi.

Baba Şen, şehit haberinin gelmesinin ardından hükümetten gereken ilginin gösterildiğini dile getirdi. Kemal Kılıçdaroğlu, basın mensuplarının gündeme dair sorularını ise cevapsız bıraktı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı