Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Galatasaray'da kavga şoku

7 Nisan 2012 Cumartesi günü yayınlandı Spor Toto Süper Lig'in lideri Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, dün antrenmanda kavga eden ve ardından da soyunma odasında yumruk yumruğa birbirine giren Melo ve Reira'nın Manisa'ya götürülmeyeceğini söyledi.

Sarı - kırmızılı ekipte dün yapılan antrenmanda yumruk yumruğa kavga eden Felipe Melo ile Albert Reira arasındaki gerginlik bugünkü antrenmana da yansıdı. Basında 'Pitbull Vahşeti' başlıklarıyla geniş yer bulan kavga nedeniyle Melo ve Reira ile bugünkü antrenman öncesinde bir toplantı yapan Teknik Direktör Fatih Terim, bu iki oyuncunun normal sezonun son haftasındaki Manisaspor maçı için Manisa'ya giden kadroda yeralamayacağını söyledi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oyuncularla bir görüşme yapan ve ardından da basına açıklamalarda bulunan Terim, ''Kavga eden oyuncular en ağır cezayı alacaklar. Süper Lig'in son haftasında Manisaspor ile deplasmanda oynayacağımız maç kadrosunda da yer almayacaklar. Bu oyuncuların şampiyonluk yürüyüşünde yer alıp almayacaklarına da önümüzdeki günlerde karar verilecek.'' dedi.

Görüşme taleplerini reddettim
Terim sözlerini şöyle sürdürdü: "Galatasaray Kulübü, Melo'yu kiralayarak zeki olduğunu göstermiştir. Melo ve Riera'nın çok üzgün olduğunu biliyorum ama onlarla görüşmeyi kabul etmedim."

"Kararı duyuracağız"

"Juventus kulübüyle Melo konusunda daha önce görüştük. İki seçeneğimiz var; Super Final öncesi ve sezon sonu karar alınabilir ancak ilerleyen günlerde iki oyuncu ile ilgili karar size duyurulacak. Yalandan öpüşürek olayları kapatmaya gerek yok. Biz bu sorundan daha güçlenmiş bir şekilde çıkarız. Galatasaray taraftarının endişesi olmasın."

"Bazen görmezden geldik"
Melo sadece bugün bir şey yapmadı. Bu durum tüm oyuncular için de geçerli. Zaten mesele burada. Oyunculara taviz vermeden bazen görmezden geldiğimiz durumlar oldu. Galatasaray Kulübü zeki bir davranış sergileyerek oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna kattı. Galatasaray'ın kendine ait değerleri vardır. Aslolan Galatasaray'dır. Ancak bu kadar doğru ve iyi giderken, ufak tefek nazar boncukları olacak. Yaşananaların cezasız kalması mümkün değil."

İki isim de kadro dışı

"Riera ile kontratımız devam ediyor. Onun prosedörü ayrı, Melo'nun ki ayrı. İki ismi de kadro dışı bırakarak adil davrandığımı zannediyorum. İdmana çıkmama konusunda böyle davranmakla adil olduğumuza inanıyorum. Kendi içerisindeki hadiseyi, futbol kamuoyuyla paylaşan bir kulüp herhangi bir tasarrufta bulunursa bunu kamuoyuyla paylaşmaz mı? Galatsaray'ın kendi dinamikleri var. TV'sini, internet sayfasını bu amaçla kullanmadık. Burada durum herkesin ortak şekilde en doğru şekilde haber almasıdır."


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı