Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Öğrencilerin 'formasyon' isyanı

28 Nisan 2012 Cumartesi günü yayınlandı Ahi Evran Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi öğrencileri, Yüksek Öğrenim Kurumu'nun, Fen-Edebiyat Fakültesi öğrencilerinin, lisans eğitiminden sonra aldıkları Pedagojik Formasyonu kaldırmasını protesto etti.

Cacabey Meydanı ' nda toplanan Fen - Edebiyat Fakültesi öğrencileri , Pedagojik Formasyon hakkının ellerinden alınmasını protesto ederken , haklı taleplerini bir kez daha yetkililere duyurmak için toplandıklarını söylediler .

Grup adına konuşan Servet Yıldız , “Bugün Pedagojik Formasyon hakkımız elimizden alındığı için ' çocuğu elinden alınmış bir anneden ' farkımız yok . Anneler çocukları için , gençler gelecekleri için mücadele eder . Sonuna kadar haklarımız için mücadeleye devam edeceğiz . Çok şey değil formasyon hakkımızı istiyoruz . Verilen haklar geri alınamaz . Pedagojik Formasyon hakkımız geri verilinceye kadar alanlardan inmeyeceğimiz ve mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi .

Grup sloganlar atmasının ardından olaysız bir şeklide dağıldı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı