Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Lazerli fırık ameliyatı felç ediyordu!

10 Nisan 2012 Salı günü yayınlandı Sağlık Bakanlığı, bugün medyada 'Lazerli tedavi skandalı' başlığı ile yer alan konu ile ilgili daha önce başlatılan soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Sağlık Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Medyamızda 'Lazerli tedavi skandalı' başlığıyla yer alan haberle ilgili, aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur. 19 Şubat 2012 tarihinde Alo 184 SABİM hattımıza ulaşan şikâyet üzerine Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğümüz, haberde adı geçen hastane ile ilgili, 20 Şubat 2012 tarihinde, iki Beyin Cerrahi Uzmanı ve bir Mikrobiyoloji Uzmanı görevlendirerek inceleme başlatmıştır. İnceleme ve soruşturma devam etmektedir. Konunun bütün ayrıntıları Bakanlığımızca titizlikle takip edilerek, gelişmeler kamuoyumuzla ayrıca paylaşılacaktır." denildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı