Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Polis-kebapçı kavgası kamerada

29 Mart 2012 Perşembe günü yayınlandı Fatih'te polisle bir işyerinin çalışanları arasında çıkan kavgada 2'si polis memuru 3 kişi yaralanırken, olaya karıştıkları belirlenen 10 kişi gözaltına alındı.

İtfaiye Caddesi Kadınlar Pazarı mevkisinde, bir evden hırsızlık yapıldığı ihbarını alan polis ekipleri, eşkal tespiti için olay yeri yakınındaki bir kebapçının güvenlik kamerasını incelemek istedi.

Polisin bu talebine olumsuz cevap veren işyeri çalışanlarıyla, polis arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Olayda 2 polis memurunun darp edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda çevik kuvvet polisi sevk edilirken, polis ekiplerine mukavemet gösterilmesi üzerine, polis tarafından havaya uyarı ateşi açıldı.

Olayda 2'si polis memuru 3 kişi yaralandı. Polisin müdahalesi ile grup üyeleri sakinleştirildikten sonra, olay yerine gelen ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kavgaya karıştığı belirlenen 10 kişi gözaltına alınarak, Fatih Şehit Tevfik Fikret Erciyes Polis Merkezi'ne götürüldü.

Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı