Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Genç Fenerbahçeliler'den sürpriz ziyaret

16 Şubat 2012 Perşembe günü yayınlandı Bir grup Fenerbahçe taraftarı, Üsküdar Kısıklı’daki konutunda dinlenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Yaklaşık 50 kişiden oluşan taraftar grubu, ellerindeki çiçeklerle öğle saatlerinde Başbakan Erdoğan 'ın Kısıklı 'daki konutunun önüne geldi. Burada, Fenerbahçeliler adına açıklama yapan Fenerbahçe 'nin trübün lideri Sefa Kalya, Fenerbahçe taraftarının Başbakan Erdoğan 'a geçmiş olsun dileklerini iletmek için geldiklerini söyledi. Başbakan Erdoğan 'ın 'hasta ' bir Fenerbahçeli olduğunu söyleyen Kalya, “Başbakanımızn hastalığını duyduk. Kendisi de 'hasta ' bir Fenerbahçeli. Dün başkanımızdaydık, bugün de başbakanımıza geldik inşallah. Kendilerini ziyaret edeceğiz. İnşallah kendisini tekrardan mecliste görürüz. Genç Fenerbahçeliler derneği olarak geldik.” dedi.

Şike davasıyla ilgili kendisine yöneltilen soruları da cevaplayan Kalya, “Biz sonuçta zaten Başbakanımızın bu işlerle alakası olmadığını biliyoruz. O da iyi Fenerbahçeli. Başkanımızın da şikeyle alakası olmadığını biliyoruz. İnşaallah en kısa zamanda başkanımız içeriden çıkacak.” diye konuştu.

Sefa Kalya, daha sonra iki Fenerbahçe taraftarıyla birlikte geçmiş olsun dileklerini iletmek ve çiçek vermek için korumalar eşliğinde Başbakan Erdoğan 'ın konutuna geçti. Bir süre içeride kalan Kalya, çıkışta Başbakan Erdoğan 'la görüşmesiyle ilgili şunları söyledi: “Başbakanımızı gayet sağlıklı gördük. Kendisiyle üç dakika kadar görüştük. Başbakanımız, tüm Fenerbahçelilere selamını iletti.”


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı