Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Torbacı çetesi böyle yakalandı

30 Aralık 2012 Pazar günü yayınlandı Esrar tacirlerine yönelik yapılan Osmaniye merkezli 3 ilde yapılan operasyonda gözaltına alınan 31 kişiden 14'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde doğu ve güneydoğu illerinden temin ettikleri esrarı, tek kullanımlık fişek tabir edilen hale getirerek insanlara satan bir suç örgütünü tespit etti.

Suç örgütünün deşifre edilmesine yönelik Osmaniye merkezli Kadirli ilçesi ile İstanbul ve Antalya illerinde eş zamanlı 17 adrese baskın yapıldı. 17 şüpheli şahıs yakalandı. Planlı operasyon kapsamında önceki ara yakalamalarda tutuklanan şahıslarla birlikte toplam 31 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan suç örgütü üyelerine ait ikamet, oto ve üzerlerinde yapılan aramalarda 2 kilo uyuşturucu esrar maddesi ile çok sayıda hint kenevir bitkisi ve satışa hazır vaziyette fişek tabir edilen uyuşturucu esrar ele geçirildi.Olaylarla ilgili, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek, kurulan örgüte üye olmak, örgüt faaliyetleri çerçevesinde uyuşturucu madde ticareti yapmak, uyuşturucu madde ticaretine bilerek ve isteyerek aracılık etmek, uyuşturucu madde temin etmek, nakletmek ve yasa dışı kenevir bitkisi yetiştirmek suçlarından adli makamlara sevk edilen 31 kişiden 14’ü tutuklanarak cezaevine kondu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı