Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Hırsızlık şüphelisi kalp krizi geçirdi

25 Kasım 2012 Pazar günü yayınlandı Üsküdar’da hırsızlık için girdikleri binadan çıkarken fark edilen ve vatandaşlar tarafından kovalanan şahıslar polis tarafından yakalandı.

Şahıslardan biri, polis merkezine götürülürken kalp krizi geçirip hayatını kaybetti. Olay, saat 15.00 sıralarında Üsküdar Salacak Mahallesi Köprülü Konak Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, 4 numaralı binanın en üst katından hırsızlık yaptıktan sonra binadan çıkmaya çalışan şüpheliler, merdivenlerde apartman sakinlerinden Sadiye Alpullu ile karşılaştı. Yaşlı kadını görünce paniğe kapılan iki şüpheli, yaşlı kadını iterek merdivenlerden düşürdü. Hızla binadan çıkan şüphelileri gören vatandaşlar, yaşlı kadının bağırması üzerine kaçan şüphelilerin peşine düştü. Bir yandan şahısları kovalayan vatandaşlar diğer yandan da polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan polis ekipleri, çevrede yaptıkları çalışma sonucunda Mevlüt G. ve Kamil Y.(51) isimli zanlılar kovalamaca sonucunda yakaladı. Ekip otosuna konularak Doğancılar Polis Merkezi’ne götürülen Kamil Y. fenalaşınca, ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen Kamil Y., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Öte yandan hırsızlar tarafından itilerek merdivenden düşen Sadiye Alpullu da hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı