Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Alex Başbakan ile görüştü

11 Ekim 2012 Perşembe günü yayınlandı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe ile sözleşmesini karşılıklı fesheden Brezilyalı futbolcu Alex de Souza’yı kabul ediyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan sabah saatlerinde İSEDAK toplantısına katıldıktan Sonra Dolmabahçe’deki çalışma ofisine geldi. Erdoğan burada basına kapalı görüşmeler gerçekleştirdi. Erdoğan akşam saatlerinde Son günlerde kamuoyunu meşgul eden önemli bir ismi kabul etti.

Fenerbahçe ile olaylı bir şekilde yollarını ayıran Brezilyalı futbolcu Alex de Souza Türkiye'den ayrılmadan önce Erdoğan’ı ziyaret etti. Alex’in öncesinde eski Milli futbolcu ve televizyon yorumcusu Rıdvan Dilmen Beşiktaş’taki Çalışma Ofisi’ne geldi. Alex de Souza ise saat 16.30’daki randevuya tam saatinde geldi. Alex görüşmeye eşi Daianne ile birlikte geldi. Alex ve eşinin içinde bulunduğu araç hiç bekleme yapmadan Başbakanlık Çalışma Ofisi’ne giriş yaptı. Görüşme devam ediyor .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı