Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Şarkıcı Gülşen Anoreksiya mı?

15 Ağustos 2012 Çarşamba günü yayınlandı Gülşen, 2 ayda 12 kilo verdi. 8 yıllık spor eğitmeni de popçuyu; 'Sağlık sorunları var' diye bıraktı. Anoreksiya olduğu söylenen Gülşen'in iskelete dönen elleri de bu iddiaları güçlendirdi

Son yıllarda genç kızlarda sıkça görülen 'anoreksiya nevroza'; pençesine ünlü bir ismi düşürdü. 2 ayda 58 kilodan 46 kiloya düşen Gülşen'in bu hastalığa yakalandığı iddiaları alevlendi. Diyetisyen Şeyda Coşkun'la çalışan popçu, sağlıklı yeme programından şaşıp Son 1 ayda hiçbir şey yememeye başladı. Gülşen'le 8 yıldır çalışan spor hocası Barış Çunguroğlu da 3 hafta önce popçuyu bıraktı.

'ACİLEN TOPARLANMASI LAZIM'
Çunguroğlu; ayrılığın gerekçesini şöyle açıkladı: 'Gülşen'in beslenmesini asla onaylamıyorum. Spor yapan insan kendini aç bırakmaz. Gülşen'i defalarca uyardım ama nafile. Beslenmeyle ilgili ciddi sorunları var. Toparlanmazsa bu sorunlar daha ciddi Sonuçlara yol açacak. ' Anoreksiya olduğu anlaşılan Gülşen'in önceki akşam çekilen fotoğrafında ellerinin hali ise bu hastalığa yakalandığının kanıtıydı!

* Önceki akşam Alaçatı sokaklarında objektiflere takılan Gülşen, aşırı zayıf haliyle şoke etti. Ünlü şarkıcının, iskelete dönen ellerindeki damarlar ise hakkındaki 'anoreksiya' iddialarını bir hayli güçlendirdi.

* Çeşme' de süper mini şortuyla dikkat çeken Gülşen, 36 yaşında bir kadından çok 18 yaşında genç bir kız gibi görünüyordu.

MADONNA GiBi OLDU!
Yıllar önce anoreksiyaya yakalanan Madonna'nın iskelete dönen ve damarları çıkan elleri, hastalığının kanıtı olmuştu. Yıldız, ellerini saklamak için şimdi sürekli eldiven takıyor.

ANOREKSİYA NEDİR?
Daha çok genç kadınlarda görülen, yemek yememek, az uyumak ve çok aktif olmakla beliren psikolojik bozukluk. Bu durum kişinin çok şişmanladığı kanısı ile başlar. Önceleri kontrol edilebilen iştah bir süre Sonra yok olur ve zayıflama normal ölçüleri aşar. Tedavisi zor olan vakalarda hayati tehlike söz konusudur. Anoreksiya yoğun psikolojik sorun yaşayanlarda da görülebilir.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı