Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Caillou Ankara'yı Salladı

11 Haziran 2012 Pazartesi günü yayınlandı Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen Ankara Shopping Fest, ünlülerin de alışveriş yaptığı merkez oldu.

Dünyaevine girecek yeğeninin alışverişi için Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile birlikte Sincan’a gelen 'Kurtlar Vadisi' dizisinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, ilçelilerin yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı. Gün boyu Başkent’in dört bir tarafında süren alışveriş coşkusu yanı sıra çeşit çeşit gösteri ve konserler düzenleniyor.

Sincan’ın festival konuğu 'Polat Alemdar' karakteriyle hafızalara kazınan Necati Şaşmaz oldu. İlçeye Necati Şaşmaz ile birlikte kendi kullandığı otomobille giren Gökçek, Sincan Lale Meydanı’nda otobüs üzerinden Sincanlılara seslendi. Başkan Gökçek, Shopping Fest kapsamında Ankara’da bulunan Necati Şaşmaz’ın kendisine alışveriş yapmak istediğini söylediğini kaydederek, “Necati Şaşmaz bana, ‘başkanım nerede alışveriş yapayım?’ diye sordu. Ben de Sincan’ı seçtim ve size Necati Şaşmaz’ı getirdim.” dedi.

Konuşmasını, 'Sevgili Sincanlılar sizleri çok seviyoruz, alışveriş festivali esnafa bol kazanç getirir inşallah.' diyerek sürdüren Başkan Melih Gökçek, vatandaşların da düzenlenen etkinliklere katılarak, eğlence dolu günler geçirmesini istedi. Sevgi gösterisi ve alkışlarla karşılanan Şaşmaz da vatandaşları selamlayarak, “Ben aslında Ankaralıyım. Ailemle birlikte uzun yıllar Ümitköy’de oturduk. Yeğenlerim hala burada yaşıyor. Ben de Shopping Fest kapsamında alışveriş yapmak için Başkanımızdan ricada bulundum. O da bana Sincan’da yapabileceğimi söyledi.

Birlikte buraya geldik. Bu festival kapsamında ben de yeğenlerim için alışverişimi Sincan’da yapacağım.” diye konuştu.

Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci ile Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın da eşlik ettiği Başkan Gökçek ve Şaşmaz, gün boyu rengarenk gösterilere sahne olan Sincan sokaklarında otobüsün içinden vatandaşları selamladı. Gezilerini Optimum Alışveriş Merkezi’nde tamamlayan Başkan Melih Gökçek ve Necati Şaşmaz, burada da vatandaşların büyük bir sevgi gösterisiyle karşılandı. Vatandaşların fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmeyen Başkan Gökçek ve Necati Şaşmaz, esnafla da sohbet ederek, alışveriş yaptı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı