Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Madonna konserine saatler kala...

8 Haziran 2012 Cuma günü yayınlandı Dünyaca ünlü pop müzik sanatçısı Madonna'nın Türk Telekom Arena Stadı'nda vereceği konser öncesinde saat 12.00'den itibaren stat kapısında uzun kuyruklar oluştu.

Türkiye'de en son 1993 yılında konser veren sanatçıyı uzun bir süre sonra dinlemek isteyen hayranları, konsere yoğun ilgi gösterdi. Biletlerin günler öncesinden tükendiği konseri izlemek isteyen Madonna hayranları, TT Arena kapılarında uzun kuyruklar oluşturdu. Konser için stada gelen Tuğçe Utku, bilet fiyatlarının, Madonna'yı sevenler için gayet iyi olduğunu söyledi.

Utku, "Bundan 19 sene önce Madonna konserinde yaşananların tekrarlanmaması için bilet fiyatlarının böyle düzenlenmiş olması gayet normal." dedi.

Gökhan Yılmaz ise çok büyük Madonna hayranı olduğunu söyledi.

Yılmaz, "Konser biletini çekilişten kazandım. Ancak ben 2 ay sonra Londra'da gerçekleşecek Madonna konseri için biletimi almıştım. Bu bilet bana tamamen sürpriz oldu." dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı