Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

''PKK'lılar Ülkücü öğrencilere saldırıyor''

6 Haziran 2012 Çarşamba günü yayınlandı Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde bir öğrenciyi yaralayan öğrenci grubu hakkında soruşturma başlatıldı.

Üniversitede yaşananlarla ilgili en sert tepki Fakültenin öğrenci temsilciliğinden geldi.

Olayın yasa dışı örgüt yandaşı öğrenciler tarafından yapıldığı ve provokasyon olduğu belirtildi.Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde öğrenciler arasında çıkan olayda bir öğrenci hastanelik olmuştu. Olayla ilgili Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrenci Temsilciliği tarafından yapılan açıklamada öğrenci yaralayan grubun örgüt yandaşı öğrenciler tarafından yapıldığı ileri sürüldü. Açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Grup tarafından saldırıya uğrayan arkadaşımızın tedavisi devam ediyor. Buna rağmen saldırganlar olayı başta sosyal medya olmak üzere farklı mecralarda, kendileri saldırıya uğramış gibi göstermeye çalışmaktadırlar. Rektörlükten edindiğimiz bilgiye göre, olayda ismi geçen öğrenciler hakkında disiplin soruşturması açılmıştır. Soruşturma süreci tamamlanıncaya kadar söz konusu kişiler fakülteye alınmayacaklardır. Yenilenen ve imajı her geçen gün artan fakültemize yönelik yürütülen kara propagandaların gerçeklikle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Bugün fakültemizde yürütülmekte olan final sınavları tamamlanmış olup; bugünden sonraki sınavlar için de herhangi bir erteleme söz konusu değildir. "


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı