Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Dev Derbi Öncesi Olaylar Çıktı

14 Mayıs 2012 Pazartesi günü yayınlandı Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları, Süper Final maçı öncesi Mecidiyeköy’de birbirine girdi.

Kavgada aralarında Şekip Mosturoğlu’nun oğlunun da bulunduğu 2 taraftar yaralandı.

Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanacak Süper Final son maçı öncesi, Kadıköy’e gitmek için metrobüse binen Galatasaray ve Fenerbahçeli taraftarlar arasında Mecidiyeköy istasyonunda kavga çıktı. Kavganın büyümesiyle 2 taraftar bıçaklanarak hafif şekilde yaralandı.

Yaralananlardan birinin Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu’nun oğlu Batu Mosturoğlu olduğu öğrenildi. Yaralı taraftarlar, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kısa sürede tedavisi tamamlanan taraftarlar taburcu edildi.

Batu Mostoroğlu arkadaşı ile birlikte annesinin arabasıyla ifade vermek üzere polis merkezine gitti. Batu Mosturoğlu'nun annesi, "Hiç hoş olaylar değil, Galatasaraylı bir grup saldırmış. Bu haldeyiz. 6222 sayılı yasa bu olaylar için çıkmıştı, farklı kullanılıyor maalesef" dedi.

Polis, failleri yakalamaya yönelik çalışma başlattı


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı