Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Slovenya ziyaretinde yağmur yağınca

8 Mayıs 2012 Salı günü yayınlandı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Slovenya ziyaretinde eşlik eden bakanların taşıdığı pembe şemsiyeler espri konusu oldu.

Dün gece çeşitli temaslarda bulunmak üzere Slovenya'ya giden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Slovenya Başbakanı Janez Jan*a ve eşi Ur*ka Bacovnik tarafından Başbakanlık binası önünde askeri resmi törenle karşılandı.

BAKANLARA ŞEMSİYE SÜRPRİZİ
Başkent Ljubljana'daki sağanak sebebiyle heyet üyelerine kaldıkları otelden çıkmadan önce şemsiye dağıtıldı. Bazı bakanların payına siyah şemsiye düşerken, karşılama törenini pembe şemsiyelerle bekleyen bakanlar, basın mensuplarının ilgi odağı oldu.Pembe renkle bir sorunu olmadığını ifade eden Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, siyah şemsiye tutan bakanları işaret ederek, "Artık anlayın ne olduğunu..." dedi. Pembe ve siyah şemsiyeli bakanlar daha sonra hep birlikte fotoğraf çektirdi. AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ise farklı renklerde şemsiye tutan gazetecilerin fotoğrafını çekerek misilleme yaptı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı