Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Çekmeköy'de yol kestiler

1 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı Çekmeköy’de, 2B arazilerine verilen rayiç bedelin yüksek olduğunu ileri süren yaklaşık bin kişi, protesto amacıyla Şile Yolu'nu trafiğe kapattı.

Ekşioğlu Mahallesi'nde, mahalleli 2B arazilerine verilen rayiç bedelin yüksek olduğunu ve ödeyemeyecek durumda olduklarını iddia ederek protesto eylemi yaptı.

Meydanda toplanan vatandaşlar, açtıkları pankart ve dövizlerle Şile Otoyolu’na kadar yürüdü. Burada polis barikatıyla karşılaşan grup, bir süre bekledikten sonra yan taraftan barikatı aşıp Şile Otoyolu’na indi. Açtıkları pankartlarla kalabalık, önce yolu tek yönlü kapattı. Daha sonra üst geçitten yürüyerek yolun karşı tarafına geçen grup yolun diğer tarafını da trafiğe kapattı.

Çevik kuvvet ekipleri ve panzerin de hazır bulunduğu eylem, polisin yarım saatlik ikna çabası sonucu olaysız şekilde sona erdi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı