Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

'Boat Show' başladı

15 Şubat 2013 Cuma günü yayınlandı Doğu Akdeniz Çanağı ve Adriyatik Denizi'nin en büyük uluslararası marina zincirine sahip olan D-Marin Marinalar Grubu, İstanbul'da düzenlen CNR Avrasya Boat Show'daki standında birçok aktiviteye ev sahipliği yapacak.

Şirket açıklamasına göre, D-Marin, CNR Avrasya Boat Show'daki standında Hırvat, Türk ve Yunan konseptli eğlencelerle ziyaretçilerini ağırlayacak.

Dünyaca ünlü mega yat, yelkenli tekne ve motor yatlarının sergileneceği fuar, toplamda 85 bin metrekarelik bir alanda düzenleniyor.

125 bin ziyaretçinin beklendiği CNR Boat Show'da D-Marin, 21 Şubat günü D-Cat Club etkinlikleri dahilinde katamaran paneli düzenleyecek. Gani Müjde, Alim Sür, Mustafa Aksoy ve D-Marin Didim Marina Müdürü Can Polat'ın konuşmacı olarak yer alacağı panel 16:00 - 17:00 saatleri arasında tüm fuar ziyaretçilerine açık olarak gerçekleştirilecek.

Hırvatistan ACI Grubu'nun yüzde 6,92'sini satın aldıktan sonra, Yunanistan'ın önde gelen gruplarından Latsis Grubu ile Flisvos Marina'yla ilgili yüzde 50-50 ortaklık için anlaşmaya varan D-Marin Marinalar Grubu, en son hamlesini Yunanistan'ın en büyük marina zincirlerinden MedMarinas S.A. ile ortaklık anlaşması imzalayarak yapmıştı.

Muhabir: Sümeyye Dalkılınç

Yayıncı: Affan Kulunyar


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı