Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Eryılmaz Toprağa Verildi

7 Mart 2012 Çarşamba günü yayınlandı Ankara İncek'te otomobilinde ölü bulunan Emniyet Genel Müdürlüğü eski Asayiş Daire Başkanı Hasan Eryılmaz, son yolculuğuna uğurlandı.

Emekli emniyet müdürü için cenaze töreni düzenlenen Kocatepe Camii 'nde saf tutan torunu ve yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Cenaze törenine Eryılmaz'ın eşi Meryem, oğulları Oğuz ve Yavuz, ağabeyi Habip ile İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Osman Güneş, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Ankara Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, emekli savcı Nuh Mete Yüksel, CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün ve yakınları katıldı. Eryılmaz 'ın ailesi cami avlusunda vatandaşların taziyelerini kabul etti. Cenazeye katılan Vali Yüksel ile Emniyet Müdürü Çatalkaya da Eryılmaz 'ın eşi Meryem Eryılmaz 'a taziyelerini iletti.

TORUNU SAFTA GÖZYAŞI DÖKTÜ, OĞLU TEKBİRLE UĞURLADI

Törene katılanlar daha sora öğle namazının ardından cenaze namazı için avluda saf tuttu. Cenaze namazı sırasında Eryılmaz 'ın torunu ve yakınlarının gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Kılınan cenaze namazının ardından Eryılmaz 'ın naaşı polislerin omzunda cenaze aracına taşındı.

Eryılmaz 'ın MİT 'te çalıştığı belirtilen oğlu Oğuz Eryılmaz da babasını tekbir getirerek uğurladı. Cenazenin cami önünden ayrıldığı esnada gözyaşlarına boğulan Eryılmaz'ın eşi Meryem Eryılmaz 'ı yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Düzenlenen töreninin ardından eski emniyet müdürü, toprağa verilmek üzere Gölbaşı İlçesi İncek Köyü Mezarlığı 'na götürüldü.

Öte yandan, aynı camide eski Emniyet Müdürleri 'nden İlhan Eren, Emekli Albay Tayyar Akın ile Emekli Tuğgeneral Bürhan Özbayram 'ın cenaze namazı da kılındı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı