Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Otel bastı 2 kişiyi öldürdü!

27 Şubat 2012 Pazartesi günü yayınlandı Antalya’nın Serik ilçesinde bir koca, kendisini aldattığını düşündüğü eşi ve arkadaşını otel lojmanında öldürdü.


Olay, Antalya'nın Serik ilçesi Belek turizm beldesinde meydana geldi. Bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanan, ancak daha sonra tekrar evlenen İnci Ö. (28) ile F.Ö. 'nün (30) sık sık tartıştıkları, bu nedenle ayrı yaşadıkları iddia edildi. Son olarak kendisini aldattığından şüphelendiği eşiyle telefonda tartışan F.Ö., eşinin çalıştığı otelin lojmanına gitti. Lojmana giren F.Ö., eşiyle birlikte olduğunu öne sürdüğü aynı otelde çalışan Hüseyin A. 'yı (33) ve eşini tabancayla ateş ederek öldürdü.

Silah sesini duyan otel çalışanlarının haber vermesi üzerine otele gelen jandarma ekipleri F.Ö. 'yü gözaltına aldı. Cenazeler olay yerinde yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı