Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Final konuşuldu

11 Mayıs 2012 Cuma günü yayınlandı Galatasaray ve Fenerbahçe Cumartesi günü Kadıköy'de karşı karşıya gelecek.. Şampiyon Cumartesi 21.45'te belli olacak. Hem gazeteci, hem taraftar,hem de yorumcular 32. Gün'de buluştu.

Kanal D ekranlarında Mehmet Ali Birand'ın hazırladığı 32. Gün dev derbi öncesi spor yorumcuları, gazeteci ve taraftarları ağırladı. Büyük finalin neticesinin masaya yatırıldığı programda deyim yerindeyse 'Şampiyonluğun Falına ' bakıldı. Sinan Engin ve Ömer Çavuşoğlu arasındaki tansiyon zaman zaman yükseldiği anlar ise 32.Gün'e damgasını vurdu

Konu dönüp dolaşıp Trabzon'da oynanan Fenerbahçe maçına gelince ortalık bir anda karıştı. Spor yorumcusu ve eski futbolcu Sinan Engin, Trabzonspor taraftarının maçta duyarlı davrandığını söyleyince Fenerbahçeli kimliğiyle bilinen Ömer Çavuşoğlu adeta çıldırdı.

Sinan Engin'le gerilimli bir tartışma yaşayan Ömer Çavuşoğlu, Zokora'nın Emre'ye attığı tekmeyi hatırlatarak 'Ben mi tahrik ettim yahu? ' dedi.

'Olağanüstü bir maç olacak ' diyen Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, kazanını alkışlayacağını açıkladı.

BEYAZ GAZETE


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı