Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

3 Yaşındaki Yakup Aranıyor...

10 Mayıs 2012 Perşembe günü yayınlandı Eskişehir'in Seyitgazi ilçesine bağlı Doğançayır beldesinde dün kaybolan 3 yaşındaki Yakup Bozkurt'u arama çalışmalarına ara verildi.

Oğlunun dünden bu yana kayıp olduğunu söyleyen mevsimlik tarım işçisi baba Abdürrezzak Bozkurt, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerine yardım etmesini istedi. Basın mensuplarına açıklama yapan gözü yaşlı baba Bozkurt, "Devletimiz iki gündür kaybolan çocuğumu havadan ve karadan aradı. Ama herhangi bir ip ucuna rastlamadık. Artık bu saatten sonra ya organcılar ya da birileri kaçırdı diye düşünüyorum. Buradan Başbakanımıza sesleniyorum. Lüften bize yardımcı olsun. Biz burada tarım işçisiyiz. 15 yıldan bu yana burada çalışıyoruz. Hiç bir sorun yaşanmadı. Başbakanım, lütfen bize yardımcı olun. Oğlum 3 yaşında" dedi.

Doğançayır Belediye Başkanı Ali Rıza Koca ise, arama kurtarma çalışmalarına 421 kişinin katıldığını söyledi.

Başkan Koca, "Dün saat 13:00 itibariyle Yakup Bozkurt adında Şanlıurfa'dan gelen tarım işçsinin çocuğunun kaybolduğunu öğrendik. Jandarma Karakol Komutanlığı'na haber verdik. Valilik, sivil savunma ve diğer ekiplere haber verildi.

Arama kurtarma çalışmalarına 421 ekip katıldı.

Dün gece saat 04:00 itibariyle helikopter ile arama çalışmaları durdu. Bu sabah 07:30'da aramalara devam edildi. Halen kayıp olan Yakup Bozkurt bulunamadı. Arama çalışmalarına katılan ekipler gidiyor. Ama jandarmamız aramalara devam edecek" dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı