Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Demirören-Cavcav dinlendi

4 Mayıs 2012 Cuma günü yayınlandı Futbolda Şike Davası'nda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören tanık olarak ifade verdi.Demirören, “İbrahim Akın’ın transferine karşı çıktım.” dedi.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada TFF Başkanı Yıldırım Demirören tanık sıfatıyla ifade verdi. Söz konusu dönemde Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı olan Demirören, transfer konusundan, aralarında Serdal Adalı’nın da bulunduğu 5 kişilik transfer komitesinin yetkili olduğunu söyledi.

Demirören, “Bu kişiler, transferleri belirler ve teknik direktöre bildirir. Teknik direktör isteklerini söyler ve transfer komitesi yönetim kuruluna bildirip, çalışmalar başlar.” diye konuştu.

O dönemde yönetim kuruluna İbrahim Akın dışında 7–8 oyuncunun bildirildiğini kaydeden Demirören, “Şahsım olarak, İbrahim'in transferine performans ve sosyal yaşamından dolayı karşı çıktım.” ifadelerini kullandı. Üye Hâkimin, “Sizin görüşlerinizi bilmelerine rağmen İbrahim Akın'ın transferi için çalışmalar olmuş mudur?” sorusuna Demirören, “Transfer komitesi o oyuncuya söz verse dahi son olarak yönetim kurulunda görüşülür. İbrahim Akın mevzuunu maçtan önce mi sonra mı yönetimde konuştuk, hatırlamıyorum. Babamın sağlık sorunlarından ötürü yönetim toplantılarına pek katılmıyordum.” cevabını verdi. Yıldırım Demirören’in ifadesinin ardından duruşmaya öğle arası verildi.

Yıldırım Demirören daha sonra Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci ile odasında bir süre görüştü. Yıldırım, görüşmenin ardından adliyeden ayrıldı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı