Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

İşte futbol terörizmi

14 Mayıs 2013 Salı günü yayınlandı Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçı dönüşü bıçaklanarak hayatını kaybeden Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım, son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazede Burak’ın tabutuna sarılan kız arkadaşı Burcu Özge Uludoğan ve kardeşi Salih, uzun süre gözyaşı döktü.

Kadıköy'de dün akşam oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbi maçı çıkışında Edirnekapı Metrobüs durağında bıçaklanarak öldürülen Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım için Gaziosmanpaşa Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine Burak Yıldırım’ın babası Hikmet Yılmaz, kardeşleri, sevgilisi Burcu Özge Uludoğan ve çok sayıda arkadaşı katıldı.

Cenazede ailenin isteği üzerine kimse Fenerbahçe forması giymedi.

Cenaze töreni öncesi musalla taşındaki tabutun yanına gelen Burcu Özge Uludoğan, tabuta son kez sarıldı. Tabutun başında uzun süre gözyaşı döken Uludoğan, yakınlarının yardımıyla uzaklaştırıldı. Burak Yıldırım’ın kardeşi Salih de abisinin tabutu başında gözyaşı döktü. Baba Hikmet Yıldırım’ın ise güçlükle ayakta durduğu görüldü.

Burak Yıldırım için kılınan cenaze namazı ardından, dua edildi ve helallik alındı. Yıldırım’ın cenazesi tekbirler eşliğinde camiden çıkartılarak cenaze arabasına kondu. Cenaze toprağa verilmek üzere Yeşilpınar Mezarlığı’na götürüldü.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı