Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Bahçe duvarının altında kaldı

14 Mayıs 2013 Salı günü yayınlandı Aydın'da yıkılan bahçe duvarının altında kalan çocuk, hayatını kaybetti.

Hacı Ahmet Yesevi Caddesi 652 Sokak'taki evinin bahçesinde oynayan 9 yaşındaki Sıla Ercan, yıkılan duvarın altında kaldı. Çevredekiler tarafından kurtarılan Ercan, kaldırıldığı hastanede öldü.

Celal Aldemir İlkokulu 2. Sınıf öğrencisi Ercan'ın annesi Ulviye Ercan,gazetecilere yaptığı açıklamada, fabrikadan aldıkları karanfilleri kurutup satarak eve katkı sağladığını, kızının karanfilleri temizledikten sonra bir süre gözden kaybolduğunu söyledi.

"Evde karanfilleri temizledikten sonra çöplerini dökmeye gittim" diyen anne Ercan, "2 dakika sonra geldiğimde kızım yoktu. Bana Anneler Günü hediyesi almak için taşların arasına para saklamış. Parayı almak isterken, taşlar üstüne devrildi. Kızım her sene bana Anneler Günü hediyesi alırdı. Bu defa bana en acı duyguyu yaşattı. Keşke o duvarlar beni üzerime yıkılsaydı, bu acıyı yaşamasaydım" şeklinde konuştu.

Muhabir: Murat Şenbaklavacı / Suat Deniz / Tolga Albay

Yayıncı: Kemal Kaymak


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı