Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Binali Yıldırım yorumuyla

26 Nisan 2013 Cuma günü yayınlandı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’a Işık Üniversitesi tarafından fahri doktora diploması verildi.

Törende konuşan Bakan Yıldırım, fahri doktora unvanını birlikte çalıştığı ekibe verilmiş olarak kabul ettiğini söyledi.

Işık Üniversitesi’nin Maslak Kampüsü’nde düzenlenen törenle, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’a fahri doktora diploması verildi.

Tören, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Daha sonra Grup Ayışığı mini bir konser verdi. Bakan Yıldırım da konser bitiminde sahneye çıkarak grupla birlikte ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’ türküsünü seslendirdi.
Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nafiye Güneç Kıyak ile Feyziye Mektepleri Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Tufan Dursunoğlu’nun konuşmalarından sonra Binali Yıldırım’a fahri doktora diploması verildi.

Cübbe giyen Yıldırım, kürsüye gelerek teşekkür konuşması yaptı.
Fahri doktora unvanı verilmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Bakan Yıldırım, “Zaman zaman yaşadığımız böyle duygusal heyecan verici anlar yaşamamız, yapacağımız işler için bize çok ciddi bir enerji oluyor. Adeta bir takviye oluyor.” diye konuştu.

Işık üniversitesi yönetimine teşekkür eden Yıldırım, “Biz yüz bin kişilik bir ekibiz. Büyük bir aileyiz. Bana vermiş olduğunuz bu fahri doktora unvanı, benim şahsıma değil benimle birlikte bu ülkenin kalkınması için gece gündüz çalışan bu yüz bine aşkın aileye verilmiş olarak kabul ediyorum.” dedi.

Tören, verilen kokteylin ardından sona erdi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı