Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Adım adım Amsterdam'a

26 Nisan 2013 Cuma günü yayınlandı Cübbeli Ahmet Hoca'nın Fenerbahçe'nin Benfica maçını kazanması için dua ettiği ortaya çıktı.

Cübbeli Ahmet Hoca'nın twitter hesabından yapılan açıklamada, 'Aziz Yıldırım, Cübbeli Hocamızı yemeğe çağırdı, maç için dua istedi. O gece sohbet vardı. Hocamız ismiazam duasını etti, Fenerbahce 1-0 öne geçti. Maçın Müslüman olmayanlarla olması sebebi ile hocamız Fenerbahçe'ye dua etmiştir' denildi.

Fenerbahçe, dün akşam Portekiz temsilcisi Benfica ile tarihi bir maça çıktı. Oyunun başından sonuna kadar rakibine üstünlük sağlayan Sarı-Lacivertli ekip 70. dakikaya kadar direkleri geçemedi. Dakikalar 70'i gösterdiğinde Fenerbahçe aradığı golü Egemen'in kafasından buldu. Bu tarihi galibiyetle ilgili detaylar da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

CÜBBELİ DUA ETTİ, FENER GOL ATTI

Zaman zaman yapmış olduğu ilginç açıklamalar ile gündeme gelen Cübbeli Ahmet Hoca, bugün Twitter'dan attığı ileti ile bir kez daha gündeme geldi.

Benfica maçı için Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın davetlisi olarak maç öncesi yemeğe katılan Cübbeli Ahmet Hoca, bugün attığı mesajda gol için dua ettiğini açıkladı. Mesajın devamında ise Cübbeli'nin duası sonrası Egemen Korkmaz'ın sarı lacivertlilere maçı kazandıran golün attığı belirtildi.

İSM-İ AZAM DUASI NEDİR?

Hazret-I Rasûlullâh Salla'llâhu Aleyhi ve Sellem'in bize bildirmiş olduğu bir kavramdır...

'Allahu Teâlâ'nın öyle bir İsm-i Â'zâm'ı vardır ki, şayet bir kimse bu ismiyle O'na duâ ederse , kesinlikle duâsı kabul edilir '
buyurmuşlardır. Ancak net bir ifade kullanmamışlardır.

İsmi Azam Allah'ın en büyük, yüce ismidir.

İSM-İ AZAM olarak geçen Allah'ın isimleri şu şekildedir

ALLAH...

Lâ ilâhe illallâh...

Errahman-ur Rahîym...

El Hayy-ul Kayyûm...

Allahu Rahmân-ur Rahîym...

Allahu lâ ilâhe illâ HU, el Hayyul Kayyum...

Lâ ilâhe illa HU vel Hayy-ul Kayyûm...

Rabb...

Allahu Lâ ilâhe illa HU, el Ahad'us Samed'ulleziy lem yelid ve lem yûled ve lem yekûn lehû kûfuven ahad.

Hannân-el Mennân Bedî'üs semâvâti ve'l arz Zü'l Celâli vel ikrâm.

İşte Cübbeli Ahmet Hoca'nın hesabından atılan o tweetler;






HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı