Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Türkan Şoray'ın kıyafetleri

9 Mart 2013 Cumartesi günü yayınlandı Türk sinemasının ‘Sultanı’ Türkan Şoray’ın filmlerde giydiği kostümler, Ankara’daki ANKAmall AVM'de sergilendi.

Türkan Şoray'ın da katıldığı etkinlikte, hayranları sanatçıya yoğun ilgi gösterdi.

Katılımcılara Şoray'ın “Selvi Boylum Al Yazmalım” filmde giydiği başörtüsünün benzerleri dağıtıldı.

“BU GÜN ERKEKLERİN YÜZLEŞME GÜNÜ”

Yeşilçam'ın yıldızı Türkan Şoray , yaptığı açıklamada, Son yıllarda kadına yönelik şiddetin arttığını belirterek, erkek ve kadınlar olarak kadına uygulanan şiddetle mücadele edilmesi gerektiğini söyledi.

Kadınların kendilerini Son yıllarda daha çok savunmaya başladığını ifade eden Şoray, “Aslında bu gün şiddete başvuran erkeklerin yüzleşme günü olmalıdır” dedi.

“ÜÇ GÜN YÜZÜMÜ YIKAMADIM”

Rol aldığı filmlerde giyeceği kıyafetleri kendisinin seçtiğini aktaran Türkan Şoray, kıyafetleri bir gün öncesinden kafasında tasarladığını aktardı.

Şoray, “Şimdi ki oyuncuların ise hiç düşünmeden kendilerine ne veriliyorsa onu giyiyorlar.” diye konuştu.

Bir vatandaşın “12 yaşındayken beni öpmüştünüz. Üç gün yüzümü yıkamadım” sözleri üzerine Şoray'ın gözleri yaşardı. Ayrıca bu yıl iki film ve bir dizi çekeceğini dile getiren Şoray, filmlerin birinde rol alacağını söyledi.

“ANNELERİN YÜREĞİ YANMASIN”

Türkan
Şoray, bir gazetecinin 'Çözüm süreci' ile ilgili sorusuna da “Bende bir anne olduğum için annelerin yüreği yanmasın istiyorum. Dileğim diğer kadınlar gününde ülkemde sorunlar çözülmüş olsun. Bu konuda yetkili kişilerin üzerine düşen görevleri yapacaklarını inanıyorum” yanıtını verdi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı