Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Eşi gözlerinin önünde ölü

31 Aralık 2012 Pazartesi günü yayınlandı Milas'ta bir kişi, aralarında husumet bulunduğu bildirilen kişi tarafından av tüfeği ile vurularak öldürüldü.

İlçeye bağlı Kalınağıl köyü Karacalar Kuyu mevkisinde ailesiyle zeytin hasadı yapan Eyüp Şahin'e , aralarında bir süreden bu yana husumet olduğu öğrenilen Ö.A. tarafından av tüfeğiyle ateş edildi.

Göğsüne isabet eden iki kurşunla ağır yaralanan Şahin'e, yakınlarının haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince müdahale edildi. Kalbi duran Şahin, sağlık ekipleri tarafından yaklaşık 40 dakika boyunca yapılan kalp masajına rağmen kurtarılamadı.

Evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen Eyüp Şahin'in eşi Ayşe Şahin, olay yerinde sinir krizi geçirdi. Ayşe Şahin, sağlık ekiplerinin eşine müdahalesi sırasında,''Ne olur ölme. Çocuklarımız için nefes al'' diyerek ağladı.

Öte yandan olay yerinden yaya olarak uzaklaşan Ö.A, güvenlik güçleri tarafından olayda kullandığı av tüfeği ile yakalandı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Muhabir: Ferdi Aşıcı

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı