Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Esed muhalifleri CHP'de

29 Aralık 2012 Cumartesi günü yayınlandı Suriye Ulusal Konseyi Başkanı George Sabra ve Suriyeli muhaliflerin temsilcileri, CHP Genel Başkan Yardımcıları Faruk Loğoğlu ve Nihat Matkap ile görüştü.

Suriye Ulusal Konseyi Başkanı George Sabra başkanlığındaki Suriyeli muhalif grupların temsilcilerinden oluşan heyet CHP'yi ziyaret etti. Heyet Parti Genel Merkezi'ne Çankaya Belediyesi'ne ait bir minibüsle getirildi.

Parti Genel Merkezi'ne gazetecilerin soruları üzerine Sabra, "Kardeşlerimizle bir araya gelmek istedik. Kardeşlerimize kendi durumumuzu anlatacağız" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmeleri beklenen grubu Genel Başkan Yardımcıları Loğoğlu ve Matkap ağırladı. CHP Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada CHP Genel Başkan Yardımcıları Faruk Loğoğlu ve Nihat Matkap’ı ziyaret eden Suriyeli muhaliflerin temsilcilerinin, Suriye’deki Son durum ve yaşanan olumsuzluklar konusunda görüşlerini açıkladığı bildirildi.

Açıklamada, "CHP’nin dış ilişkiler ve dış politikadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Loğoğlu ile Genel Başkan Yardımcısı Matkap ise, Suriyeli muhaliflere CHP’nin Suriye politikası ve huduttaki olumsuzlukların yarattığı sorunlar hakkında değerlendirme yaptılar" denildi


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı