Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Yağmur ve dolu etkili

12 Mayıs 2013 Pazar günü yayınlandı Gaziantep’te dün akşam saatlerinde aniden bastıran ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı birçok araç camlarının kırılmalarına neden oldu.

Araç camları kırılan sürücüler tamircilere akın etti.
Dün akşam saatlerinde Gaziantep ve çevresinde etkili olan ve ceviz büyüklüğünde olan dolu, hayatı durma noktasına getirmişti. Kurşun gibi araçlara isabet eden ceviz büyüklüğündeki dolu, birçok araç camlarının kırılmalarına neden olmuştu. Dolu yağışının ardından araç sahipleri araçlarının cam bakımı için tamircilere akın etti. Tamirci önünde uzun kuyruklar oluşturan araç sahipleri, camlarının takılmasını bekledi. Kimi araçlar kurşuna dizilmiş gibi olurken, bazı araçların ise camları tamamen parçalandı ve kaportaları büyük hasar gördü. Dün ki dolu yağışının tam bir felaket olduğunu dile getiren araç sahipleri, “Dün akşam saatlerinde aniden bastıran dolu yağışı tam bir tufan gibiydi. Dolunun her biri ceviz büyüklüğündeydi. Araçlarımıza isabet eden dolular bir kurşun gibi araçlarımızın camlarını kırdı. Araçlarımızın kaportaları büyük hazardı. Bugünde araç camlarımızı takmak için tamirciye geldik. Mecbur aracımızın kaportasını da yaptıracağız. Buradan bütün camları kırılan araç sahiplerine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz” dediler.

Oto Cam tamircisi Fatih Yılmaz ise, “Dün aniden bastıran ve ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı bir çok araçların camlarını kırdı. Bugünde araç sahipleri camların yenilenmesi için bize müracaat ettiler. Camları kırılan araçların camlarını hızlı bir şekilde değiştirmeye çalışıyoruz. Aşırı derecede bir yoğunluk var. Tüm araç sahiplerimize geçmiş olsun diyorum” diye konuştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı