Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Doğu'nun Anneleri Mesajı

11 Mayıs 2013 Cumartesi günü yayınlandı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Anneler Günü yalnızca Türkiye'deki, Avrupa'daki annelerin günü değil, aynı zamanda Suriye'deki, Afganistan'daki, Filistin'deki, Myanmar'daki, Somali'deki, Sudan'daki, Irak'taki annelerin de Anneler Günü.Bu Anneler Günü’nün acılı anneler için bir umut olmasını, bir bahara dönüşmesini yürekten temenni ediyorum” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Türkiye Federasyonu tarafından düzenlenen "Toplumda Kadının Güçlenmesi" konulu konferansa katıldı.

Konferansta bir konuşma yapan Erdoğan, kadının toplumdaki yerinin iyileştirilmesi için daha çok istişareye ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.

Anneler Günü’nün yaklaştığına dikkat çekerek tüm annelerin gününü tebrik eden Erdoğan, "Anneler Günü yalnızca Türkiye'deki, Avrupa'daki annelerin günü değil, aynı zamanda Suriye'deki, Afganistan'daki, Filistin'deki, Myanmar'daki, Somali'deki, Sudan'daki, Irak'taki annelerin de Anneler Günü. Bu Anneler Günü’nün acılı anneler için bir umut olmasını, bir bahara dönüşmesini yürekten temenni ediyorum. Sadece bir günü değil, yılın bütün günlerini, hatta bütün bir ömürlerini inşallah huzur içinde, evlatlarıyla, aileleriyle mutluluk, refah içinde kutlamalarını diliyorum" diye konuştu.

Kadınların cahilliye döneminde olduğu gibi diri diri toprağa gömülmediğini ancak daha ağır mağduriyetler yaşadığına dikkat çeken Erdoğan, bu durumu değiştirmenin mümkün olduğuna dikkat çekti

Toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması konusunda yaptığı çalışmalardan dolayı Emine Erdoğan'a program sonunda "Liderlik Ödülü" takdim edildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı