Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Aziz Yıldırım ağladı

28 Mart 2012 Çarşamba günü yayınlandı Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olan Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımı oyuncuları, voleyboldan sorumlu yönetici Hakan Dinçay'ın önderliğinde kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ı İstanbul Adalet Sarayı'nda ziyaret etti.

Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne Bakü'de kazandıkları Şampiyonlar Ligi kupasını getiren Fenerbahçe Universal takımı ve yöneticileri şike davasının görüldüğü Adliye Sarayı'nın 3. katındaki mahkeme salonunda tutuklu bulunan Aziz Yıldırım ile yöneticileri ziyaret etti. Kupanın adliyeye alınmasına izin verilmemesi üzerine, şampiyonluk kupası takımı getiren otobüse geri götürüldü. Mahkeme başkanı Mehmet Ekinci'nin özel izniyle mahkeme salonuna alınan oyuncularımızdan kaptan Seda Tokatlıoğlu, Başkan AzizYıldırım'ın yanına gelerek tokalaştı ve duygusal anlar yaşandı. Mahkeme Başkanı Ekinci'nin Sarı-lacivertli takımı ve yönetimi kutlamasından sonra oyuncuların imzalarının bulunduğu maç topu mahkeme heyetine hediye edildi.

Duygusal anların yaşandığı kısa buluşmadan sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Voleybol Şubesi'nden Sorumlu Yönetici Hakan Dinçay, "Başkanımıza destek için buraya geldik. Şampiyonluk kupamızın içeriye alınmasına izin verilmedi ama oyuncularımız ve diğer takım yöneticilerimiz içeriye alındı. Mahkeme salonunda çok duygusal anlar yaşandı" dedi.

Kaptan Seda Tokatlıoğlu da yaptığı açıklamada, "Başkanımız burada olmayı hak etmiyor. Kupayı getirdik ama içeriye sokamadık. Başkanla da bir şey konuşamadık. Ancak, el sıkışıp çok duygusal anlarımız oldu, gözlerimiz doldu" ifadelerini kullandı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı