Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Hamile kadın öldürüldü, eşi yaralı

11 Mart 2012 Pazar günü yayınlandı Tokat'ın Erbaa ilçesinde 8 aylık hamile kadının ölümüyle ilgili 15 yaşındaki yeğeni tutuklandı.

Erbaa Orman İşletme Müdürlüğü'nde orman muhafaza memuru olarak çalışan Umut Uz (32) ile eşi Tuğba Uz'un (30) yatak odasında uyurken başlarından vurulması olayla ilgili gözaltına alınan kadının yeğeni V.S. (15) öğle saatlerinde adli makamlara sevk edilmişti. Emniyetteki sorgu işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen zanlı geniş güvenlik önlemleri altında çıkarıldığı Erbaa Adliyesi'nde nöbetçi savcı tarafından alınan ifadesinin ardından mahkemeye sevk edildi. Zanlı V.S akşam saatlerinde çıkarıldığımahkemece tutuklanarak Tokat'ın Çamlıbel Beldesi'nde bulunan T Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Öte yandan, ailenin yanında uzun bir süredir kalan V.S'nin kendisine kötü davranıldığını ileri sürerek cinayeti işlediğini itiraf ettiği öğrenildi. Bu arada olayın tek tanığı 5 yaşındaki Eylül'ün ise akrabalarını teslim edilirken, karnındaki bebeği ile birlikte başından vurularak ölen 2 çocuk annesi genç kadının cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayda ağır olarak yaralanan Umut Uz'un ise tedavisi Tokat Devlet Hastanesi'nde devam ediyor.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı