Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

TFF Başkanı kim olacak

20 Şubat 2012 Pazartesi günü yayınlandı Federasyon Başkanlığına sürpriz aday. Beşiktaş ve Kulüpler Birliği Başkanı Yıldırım Demirören, TFF Başkanlığına adaylığını koydu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan adaylığının bildirilmesi için son gün olan 21 Şubat'ta adaylığını açıklaması bekleniyor.

Şenes Erzik'in 'hayır' demesi, Mehmet Ali Aydınlar'ın da kabul görmemesinden sonra, daha önce ismi gündeme gelen Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in bu görevi kabul edeceği ve 27 Şubat'ta başkan adayı olarak seçimlere katılacağı öğrenildi.

LEVENT BIÇAKCI: 'ADAY OLMAYACAĞIM '

TFF Eski Başkanı Levent Bıçakcı, 27 Şubat'ta yapılacak TFF Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkanlığa aday olmayacağı açıkladı. Bıçakçı, yaptığı açıklamada, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın istifası ile oluşan beklenmedik ve hazırlıksız TFF başkanlık seçimi nedeniyle, kamuoyunun TFF'nin yeni başkan adayları konusunda yaptığı yakıştırma ve yorumları dikkatle takip ettiğini belirterek, “Başkan adaylığı konusunda herhangi bir tasarrufumun olmayacağını özenle ve altını çizerek belirtme ihtiyacı hissediyorum. Bu düşüncemde en ufak bir değişiklik olmayacağını da vurgulamak arzusundayım” dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı