Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Sokakta yılbaşı ışıl ışıl

29 Aralık 2012 Cumartesi günü yayınlandı Yılbaşına günler kala Nişantaşı’nda yapılan hazırlıkları inceleyen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, “Bu sene yeni yıla Şişli’de merhaba demenin ayrı keyfi olacak” dedi.

Yılbaşının eğlence merkezlerinden olan Nişantaşı’nda hazırlıklar tamamlandı. Her yıl binlerce insanın akın ettiği Nişantaşı’nda Şişli Belediyesi, semti adeta karnaval alanına çevirdi. Etkinlikler kapsamında Abdi İpekçi Caddesi dev kurşun askerlerin süslediği ışıklı taklarla bezendi. Cadde, 4 metre eninde 300 metre uzunluğunda kırmızı halıyla kaplanırken, Nişantaşı meydanına koyulan 7 metrelik dev yılbaşı ağacı vatandaşlardan büyük beğeni topladı. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Nişantaşı’da yapılan hazırlıkları yerinde denetledi. Yapılan çalışmaları inceleyen Sarıgül’e Şişlili vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

EĞLENCENİN KALBİ NİŞANTAŞI’NDA ATACAK

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, yeni yılda eğlencenin kalbinin Nişantaşı olacağını belirterek, Bu sene yeni yıla Şişli’de gireceğiz. Cumartesi, Pazar ve Pazartesi akşam 3 gece Nişantaşı’nda, Şişli’de yeni yıla hazırlık yapacağız. Saat 00.00’de kar yağmazsa, 4 noktadan suni kar yağdıracağız. Yine 00.00 ile 00.20 arası havai fişek gösterilerimiz devam edecek. Yılbaşı gecesi saat 19.00’dan itibaren de 01.00’e kadar sanatçı dostlarımızın eserlerini burada vatandaşlarımızla buluşturacağız. Bu sene Şişli’de yeni yıla merhaba demenin ayrı bir keyfi olacak” dedi.

“BÜTÜN TEDBİRLERİMİZİ ALDIK”

Başkan Sarıgül, belediye olarak vatandaşların güvenli bir ortamda eğlenmeleri için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, şunları söyledi: “Bütün vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde yeni yıla girmesi için bütün tedbirlerimizi emniyetimizle birlikte almış durumdayız. Yeni yıla girerken arzu ediyoruz ki; herkes huzurlu, mutlu olsun. Barış, hoşgörü içerisinde olsun. Ötekisi olmayan anlayışla yeni yılı karşılayalım. Ben bütün vatandaşlarımızın şimdiden yeni yılını kutluyorum.” Başkan Sarıgül’e gezisi sırasında eski Kültür Bakanı İstemihan Talay ile CHP Milletvekili Aydın Ayaydın eşlik etti .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı