Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Bütçe görüşmeleri gergin

7 Kasım 2012 Çarşamba günü yayınlandı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Dışişleri Bakanlığı'nın 2013 Yılı Bütçesi görüşülmeye başlandı.

Komisyonda CHP'li milletvekilleri, 'savaşa hayır' dövizleri açtı. Kimi CHP'li vekiller ise ‘Madem çıktı tezkere Bilal gitsin askere’ yazılı döviz kaldırdı.

CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, MHP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş'e 'savaşa hayır' yazılı döviz verdi. 2 vekil dövizleri birlikte kaldırarak basına poz verdi. CHP'lilerin 'savaşa hayır' sözlerine AK Parti'li vekiller ise ‘Hem savaşa hayır hem de zulme hayır’ diyerek karşılık verdi. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da komisyon salonuna gelerek üyelerle tek tek tokalaştı. Bu sırada CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu Bakan Davutoğlu'na 'savaşa hayır' yazılı dövizi birlikte kaldırma teklifinde bulundu. Davutoğlu, bu teklife gülümseyerek karşılık verdi. Daha sonra komisyonda Bakan Davutoğlu, bakanlığın bütçesinin sunumunu yapmaya başladı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı