Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

FB'de Alex gerginliği

27 Ağustos 2012 Pazartesi günü yayınlandı Gaziantepspor ile oynanan karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, son günlerde takım içerisinde yaşanan gelişmeleri değerlendirerek, “İlginç bir şey yok.

Tribünde organize şekilde olayların olduğunu gözlemledim. Her şey olabilir, ancak her olayın da bir çözümü vardır. Burası Fenerbahçe Spor Kulübü’dür. Kimsenin zarar vermeye çalışmasına göz yumamam” dedi.

“ALEX’İ ÇAĞIRDIM PAZARTESİ KONUŞACAĞIZ”

Maçın ardından yayıncı kuruluşa bir takım açıklamalarda bulunan Başkanı Aziz Yıldırım, Alex de Souza'nın twitter'dan tepki gösterdiğini ve bunun da yanlış olduğunu ifade ederek, “En önemli maçımız var biz kişilerle uğraşıyoruz olmaz böyle. Alex'i çağırdım pazartesi günü konuşacağız. Sizi bir gün oynatmadıkları zaman ortalığı ayağa kaldıramazsın. Twitter'de istediğinizi yazacaksınız, sonra da oynamak isteyeceksiniz. Öyle bir şey yok” diye konuştu.

“ALEX ISLIKLANIRKEN, BEN ALKIŞLADIM”

Kadro dışı kaldığı için tepki gösteren Alex'e, zamanında en büyük desteği kendisinin verdiğini söyleyen Aziz Yıldırım, “Dört yıl önce herkes Alex ıslıklarken ben alkışladım. Burada kalmasını sağladım. Ama kimse Fenerbahçe'den büyük değil. Genç oyuncular oynasın dedi Alex. Recep çıktı oynadı. Alex de küsmeyecek. Benim onu alkışladığım gibi alkışlayacak” şeklinde konuştu.

“BEN OLDUĞUM SÜRECE DE AYKUT KOCAMAN VE EKİBİ KALACAK”

Başkan Aziz Yıldırım açıklamalarına şöyle devam etti: "Bazı muhalif diye gözüken, ancak tek amaçları zarar vermek olan insanlar var. Fenerbahçe için canımı veririm. Hepimiz Fenerbahçe’yiz. Herkes gider Fenerbahçe kalır. Ben 3 sene daha buradayım. Ben olduğum sürece de Aykut Kocaman ve ekibi kalacak. Nifak tohumları sokmaya çalışanlar var. Kimse Fenerbahçe’den büyük değildir. Büyük Fenerbahçe’yi büyüteceğiz. Bugün gelen tüm bayanlara, çocuklara, gecenin bu saatine kadar bizi destekledikleri için teşekkür ediyorum. Şahsıma, kulübe, futbolculara verdikleri destekten dolayı herkese teşekkür ederiz."

Çarşamba günü Spartak Moskova ile oynanacak Şampiyonlar Ligi Play-Off rövanş maçıyla ilgili olarak ise Yıldırım, “Fenerbahçe, büyüklüğünü Moskova maçında da gösterecektir. Gerisi teknik konulardır. Aykut Hocamız her şeyi açıklayacaktır. Bir daha da konuşmayacağım, herkese teşekkürler” yorumunda bulundu .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı