Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Gaziantepspor Davası

17 Haziran 2012 Pazar günü yayınlandı Gaziantepspor’da yürütülen mali soruşturma kapsamında tutuklu olarak yargılanan Başkan İbrahim Kızıl’ın da aralarında bulunduğu 15 tutuklu yönetici ve idari çalışan, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Mahkeme sabah 09.00 da Gaziantep Adliyesinde başladı.

Yöneticilerin yakınları adliye bahçesinde merakla kararı bekledi.

Mahkeme heyeti kararını 19.45’te açıkladı.

Gazianpspor yönetici ve idarecilerinin tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalmalarına karar verdi.

Kararla birlikte adliye dışında sevinç gösterileri yaşandı. Taraftar ve yönetici yakınları davul zurna eşliğinde halay çekerek kararı kutladı.

Tahliye kararı sonrasında bir açıklama yapan Gaziantepspor Kulübü Asbaşkanı Ömer Çelik, “Mahkeme kararını verdi. Adalet yerini buldu. Tabi mahkeme tahliye kararının tamamını verdi. Mahkeme devam edecek ama biz inanıyoruz arkadaşlarımızın tamamı suçsuz. Adalet yerini buldu diyelim. Tutuksuz yargılama devam ediyor, bizim gözlemlerimiz içeriden edindiğimize göre mahkemeden bir şey çıkmayacak yani.Hep beraber de göreceğiz bunu.” dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı