Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

5 zanlı gözaltına alındı

9 Mayıs 2013 Perşembe günü yayınlandı Bakırköy'de bir kafeye uzun namlulu ve pompalı silahlarla kurşun yağdıran şahıslar yakalandı.

Saldırının, hesap fişi tartışması üzerine gerçekleştiği öne sürüldü.
Olay, 29 Nisan Pazartesi saat 20.00 sıralarında İstanbul Bakırköy'deki bir kafede yaşandı. İddiaya göre, bir arkadaş grubu, Yeşilköy İstasyon Caddesi'nde gittikleri kafede eğlenmeye başladı.

Bu esnada, bir başka masada otururken akrabaları ve arkadaşlarının bulunduğu masaya geçen Deniz H. isimli kız hesap fişini masada bırakınca garson, kızı uyardı. Deniz H.'nin ağabeyi Sinan H. garsona, "Hesabı bizim masaya ekle" dedi.

Garson ve grup arasında yaşanan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yedi kişilik grup, işletme sahibi tarafından kafeden dışarıya çıkartıldı. Mekandan atılmalarına sinirlenen şahıslar, tartışmadan 45 dakika sonra üç araçla kafeye geri geldi. Grup, araçlarından uzun namlulu otomatik ve pompalı silahlarla söz konusu kafenin bulunduğu sokağa ateş etmeye başladı.

Silahlı saldırıda kafedeki 2 garson, hafif şekilde yaralandı. Mekanın yer aldığı ara sokağı kurşun yağmuruna tutan şahıslar, aracın birini olay yerinde bırakarak kayıplara karıştı. Saldırıyla ilgili inceleme başlatan emniyet güçleri, şüphelilerin kimliklerini ve adreslerini tespit etti. Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, olaya karıştıkları ileri sürülen beş kişiyi saklandıkları ikamet adreslerinde yakaladı. Gözaltına alınan Sinan H. Ö., Akın Y., Sinan G., Ahmet H. Ferhat K., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı