Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kendi belgesellerini çektiler

11 Mart 2012 Pazar günü yayınlandı Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, hakkındaki iddialara Beyaz Tv canlı yayınında yanıt verdi.

Geçtiğimiz hafta S Haber'de Hakan Şükür'le birlikte katıldığı canlı yayında Aziz Yıldırım'a 'Ergenekoncu ' AB Bakanı Egemen Bağış'a 'Müslüman değil ' dediği şeklindeki iddiaları yalanladı.

ÇAVUŞOĞLU'NDAN SAYIN LAFINI GERİ ALDI

Ömer Çavuşoğlu'nun Ve Gol programında 'Şamil Tayyar Egemen Bağış için 'Müslüman değilmiş ' ifadelerine tepki gösteren Şamil Tayyar konuyu mahkemeye taşıyacağını ifade ederek 'Sayın Ömer Çavuşoğlu'nun.. Sayın lafını geri alıyorum. Ömer Çavuşoğlu'nun programda söylediği lafla ilgili olarak tümden yalandır, hezeyandır bununla ilgili olarak hem RTÜK'e suç duyurusunda bulundum, hem de dava açıyorum. Programda Egemen Bağış'la ilgili en ufak bir cümle dahi geçmemiştir. 'dedi.

AZİZ YILDIRIM İÇİN ERGENEKONCU DEMEDİM
Aynı programda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında 'Ergenekoncu ' şeklinde bir ifadesi olmadığını belirten Tayyar, Ressam Bedri Baykam'la da kısa süreli bir polemik yaşadı. Baykam, Şamil Tayyar'ın Aziz Yıldırım için 'Ergenekoncu ' ifadesini internet sitelerinden ve sosyal paylaşım sitesi Twitter'den okuduğunu söyleyince; Şamil Tayyar Bedri Baykam'a tepki göstererek 'Eğer sizin referans noktanız Twitter'sa benim zaten söyleyecek bir şeyim yok. ' dedi.

BEYAZ GAZETE


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı