Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Sedat Şahin böyle yakalandı

14 Ekim 2012 Pazar günü yayınlandı İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan Sedat Şahin'in ile birlikte 25 şüpheli tutuklandı.

Suç örgütü operasyonu kapsamında gözaltına alınan Sedat Şahin, kardeşleri Vedat Şahin ve Mehmet Şahin'in de aralarında bulunduğu 43 şüpheli dün sabah saatlerinde adliyeye sevk edilmişti. Soruşturmayı yürüten savcı Ekrem Beyaztaş'la beraber 10 savcı tarafından şüphelilerin ifadesi alındı. Savcılık sorgusunun ardından Sedat Şahin ve kardeşleri Vedat Şahin ile Mehmet Şahin'in de aralarında bulunduğu 28 şüpheli tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmişti. Nöbetçi özgürlük hakimliğince sorguları yapılan Sedat Şahin'in de aralarında bulunduğu 25 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. 3 kişi ise mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Sedat Şahin'e nitelikli yağma ile suç örgütü kurma ve yönetme suçlamalarının yöneltildiği öğrenildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı