Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Alex'ten Başbakana'a veda

12 Ekim 2012 Cuma günü yayınlandı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Alex de Souza’yı kabulünde duygulu anlar yaşandı.Başbakan Erdoğan’ın Brezilyalı futbolcuya Türkiye’de yeniden görmenin kendini mutlu edeceğini söylediği görüşmede, Alex’in gözlerinin dolduğu öğrenildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Brezilyalı futbolcu Alex de Souza’yı Beşiktaş’taki Çalışma Ofisi’nde kabul etti. Yaklaşık 1 saat süren görüşmede Alex’e eşi Daianne eşlik etti. Görüşmede Başbakan Erdoğan Alex’e kol düğmesi, eşine şal ve broş, çocuklarına ise oyuncak hediye etti. Erdoğan, Cuma günü Türkiye’den ayrılacak Brezilyalı futbolcuya kendisini tatil veya başka sebeplerle yeniden Türkiye’de görmekten mutluluk duyacağını aktardı.

Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmede Brezilyalı futbolcunun gözlerinin dolduğu öğrenildi. Alex de Souza ve eşi de Başbakan Erdoğan’a kahve takımı hediye ettiBu arada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gürcistan Devlet Başkanı Mihail Saakasvili ve seçimleri kazanan Gürcistan Hayali Partisi Lideri Bidzina İvanişvili’yi aradı. Erdoğan İvanişvili’yi seçimlerde kazandığı zaferden ötürü tebrik ettiği öğrenildi.Öte yandan, akşam saatlerinde Dolmabahçe’deki Çalışma Ofisi’nden çıkan Başbakan Erdoğan, TBMM Milli Saraylar Saray Koleksiyonları Sergisi’ndeki El-Bürde Hat ve Tezhip Sergisi’ni gezdi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı