Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Başbakan'a tehdit notu

16 Mayıs 2012 Çarşamba günü yayınlandı Kadıköy Bağdat Caddesi’nde çalışır halde yol kenarına bırakılan bir araca yönelik bomba ihbarı polisi alarma geçirdi. Araçtaki şüpheli kutu fünye ile patlatılırken, tehdit içerikli bir not bulundu.

Olay, Kadıköy Bağdat Caddesi üzerinde, öğle saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, saat 12.00 sıralarında renkli bir araç kimliği belirsiz kişilerce çalışır halde cadde üzerine terk edildi. Olaydan bir saat sonra da polise araçta bomba olduğu yönünde ihbar geldi. Olay yerine gelen polis, çalışır vaziyetteki aracın içinde bir kutu olduğunu belirledi. Çevre emniyeti alan polis, Bağdat Caddesi’ni trafiğe kapattı. Bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılan kutu boş çıkarken, kutunun üzerinde Sedat Peker’in serbest bırakılmasını istenen tehdit içerikli bir not bulundu. İncelenen araç, daha sonra olay yerine gelen çekiciyle emniyetin otoparkına çekildi.

Öte yandan görgü tanıkları, aracın uzun süre çalışır vaziyette kaldığını ve polisler gelene kadar dikkatlerini çekmediğini ifade ederek, “Bomba uzmanları araçtaki kutuyu fünye ile patlattıktan sonra kapıyı açtıklarında yazıyı gördük” dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı