Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Yeni bir saldırı daha

25 Nisan 2013 Perşembe günü yayınlandı ABD'nin Illinois eyaletine bağlı Manchester'da bir apartman dairesinde 5 kişi ölü halde bulundu. Polis olayla ilgili 1 kişiyi gözaltına aldı.

ABD'de yeni bir silahlı çatışma yaşandı. Amerikan televizyonu Foxnews'in haberine göre, Illinois eyaletine bağlı Manchester'da 5 kişi öldürülmüş halde bulundu.

Yerel saatle 04.45'te olay yerine giden polis bir kişiyi kaçmaya çalışırken gözaltına aldı. Foxnews silahlı saldırının bir apartman dairesinde meydana geldiğini belirtti.

Manchester Belediye Başkanı Ronald Drake, saldırıda hayatını kaybedenler ve polisin gözaltına aldığı şüpheli hakkında henüz bir bilgileri olmadığını söyledi.

Illinois polis sözcüsü Monique Bond da, 5 kurbanın cesedini Çarşamba sabahı Illinois'in güneybatısındaki Springfield'de bulduklarını açıkladı. Bond saldırı ve kurbanlarla ilgili henüz ellerinde yeterli bilgi olmadığını ifade etti.

Olay yerinin okullara yakın olması nedeniyle, kısa bir süre eğitime ara verildi. 950 öğrencinin bu durumdan etkilendiği açıklandı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı