Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

''Öcalan'ı kaçıracaklar''

18 Nisan 2013 Perşembe günü yayınlandı MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Abdullah Öcalan'ın İmralı'dan kaçırılacağını öne süren Yeniçeri, bu sebepten dolayı adadaki güvenlik önlemlerinin arttırıldığını söyledi.

Hükümet, Abdullah Öcalan'ın çözüm sürecinde serbest bırakılacağı yönündeki söylentileri sona erdirmek için önemli bir karara imza attı. Devletin zirvesi İmralı Adası'na savunma kalkanı kurulmasına karar verilirken MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri'den çok konuşulacak bir iddia geldi. Meclis bahçesinde Samanyolu Haber 'e çarpıcı açıklamalarda bulunan Yeniçeri, Abdullah Öcalan'ın İmralı'dan kaçırılacağını iddia etti.

'BAŞKA TRAFİKLER VAR '

İmralı Adası'na yapılması planlanan özel güvenlik önlemlerinin hatırlatılması üzerine 'Git-gel Konya 6 saat iken, git-gel İmralı dakikalara indi. Durmadan bir heyet gidip geliyor. Bunların sadece mektup değil başka trafikleri de yaptıkları düşünülüyor' diyen Yeniçeri, yaptığı açıklamaya benzer duyumların güvenlik güçlerine de gittiğini söyledi. Bu sebepten dolayı İmralı Adası'ndaki güvenlik önlemlerinin arttırıldığını belirten Yeniçeri, ‘Devletin güvenlik birimleri duyumlara göre tedbir alma durumunda kalmıştır' dedi.

'ÖCALAN 'I İMRALI 'DAN KAÇIRACAKLAR '
İmralı Adası'nda her şeyin mümkün olduğunu ekleyen Yeniçeri, Öcalan'ın aldığı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını hatırlatarak 'Öcalan'ın oradan cesedi çıkar. Ölmeden oradan çıkarılamaz' diye ekledi. Sözlerine çarpıcı bir iddiada bulunarak devam eden Yeniçeri; 'Ya hükümet bazı şeyleri görmemezlikten gelecek ya da orada bir güvenlik zafiyeti olacak. Bir biçimde Öcalan'ı oradan kaçıracaklar' dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı