Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Gözünü kaybetti, konuşamıyor

7 Nisan 2013 Pazar günü yayınlandı 5 yıl önce sol gözündeki şişlik nedeniyle gittiği hastanede yapılan tetkiklerde, kafasının içinde tümör olduğu saptandı.

Aksaray'da 16 yaşındaki Nuh Alan, 5 yıl önce sol gözündeki şişlik nedeniyle gittiği hastanede yapılan tetkiklerde, kafasının içinde tümör olduğu saptandı.

Yapılan ameliyatla tümör alındı. Ancak 2 yıl sonra tümör yeniden oluşunca, Alan hem sol gözünü, hem konuşma yeteneğini kaybetti. Alan'ın artık kemoterapi tedavisine de yanıt veremediği belirtildi.

Aksaray'da oturan ve çiftçilik yapan 4 çocuklu Erol ve Eşe Alan çiftinin en küçük çocuğu olan Nuh Alan, ve 5 yıl önce ilkokul 4'üncü sınıfta okurken, sol gözündeki şişlik nedeniyle Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne götürüldü. Burada yapılan tetkiklerde, Alan'ın kafasında tümör olduğu saptandı.

Yapılan ameliyatla tümör temizlendi. Ameliyatın üzerinden 2 yıl geçtikten sonra tümörün yeniden oluşturduğu kanserli hücreler nedeniyle yatağa düşen Nuh Alan bir süre sonra konuşma yeteneğini yitirdi. Sol gözünün büyüyerek yeniden şişmesi üzerine götürüldüğü hastanede de ameliyatla gözü alındı.

3 yıldır yatalak bir şekilde hayatını sürdüren Alan, durumunun ağırlaşması üzerine Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Geçen çarşamba gününden itibaren hastanede tedavi gören Nuh Alan'ın vücudunun kemoterapiye de yanıt vermediği belirtildiildi.

'ERİYİP GİDİYOR'


Hem ameliyat olan oğlu, hem de zihinsel engelli diğer çocuğuyla ilgilenmek zorunda kalan ev kadını 47 yaşındaki Eşe Alan, oğlunun son 5 yıl içerisinde gözünün önünde eriyip gittiğini söyledi.

Durumu gittikçe ağırlaşan oğlunun 3 aydır yemek de yiyemediğini anlatan Eşe Alan, '20 gün öncesine kadar süt içebiliyordu. Ama artık onu da içmiyor. Oğlum gözlerimin önünde eriyip gidiyor. Çaresiz bir şekilde seyretmek zorunda kalıyorum. Vücudu kemoterapiyede cevap vermiyor. Doktorların da elinden bir şey gelmiyor ' dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı