Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kar ve yağmur geri dönüyor

22 Mart 2013 Cuma günü yayınlandı Meteoroloji, kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgara karşı uyarıda bulundu.

Meteoroloji, Kıyı Ege ve Batı Akdeniz'de görülecek kuvvetli yağışa ve İç Anadolu'da kuvvetli rüzgar ve fırtınaya karşı uyardı. Uzmanlar, kuvvetli rüzgarın toz taşınımına neden olacağına da dikkat çekti.

Meteoroloji'den edinilen bilgiye göre, bu gece saatlerinden yarın (Cuma) sabah saatlerine kadar Kıyı Ege ve Batı Akdeniz'de görülecek yağışların; Çanakkale'nin güney ve batısı, Edirne'nin güneyi, Balıkesir'in batı ilçeleri (Ayvalık, Edremit, Havran ve Burhaniye) ile İzmir il genelinde yarın sabah saatlerinden itibaren ise Aydın, Muğla, Antalya, Isparta ve Burdur çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, taşkın, yıldırım, dolu vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Uyarısı!

Yetkililer, rüzgarın yarın (Cuma) İç Anadolu Bölgesi genelinde güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) ve zaman zaman fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ağaç ve direklerin devrilmesi, çatı uçması, baca gazı zehirlenmeleri, toz taşınımı sebebiyle görüş mesafesinin ve hava kalitesinin azalması, ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği konusunda uyardı.

Toz Taşınımı Bekleniyor!


Uzmanlar, kuvvetli rüzgarla birlikte yarın (Cuma) Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Mardin, Malatya, Osmaniye ve Kahramanmaraş illerinde toz taşınımı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (görüş mesafesinin düşmesi, hava kalitesinin azalması, ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini bildirdi.
BEYAZ GAZETE



HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı