Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

''Taşkınlık yapmayın!'' uyarısı

20 Mart 2013 Çarşamba günü yayınlandı Muş'taki Nevruz kutlamasının ardından yürüyüşe geçen bir grup, BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık'ın, polis aracının mikrofonundan yaptığı sağduyu çağrısıyla dağıldı.

BDP Muş İl Başkanlığı tarafından İstasyon Meydanı'nda düzenlenen etkinlik sonrası, kalabalık arasında bulunan bir grup İstasyon Caddesi'ni trafiğe kapatarak yürüyüşe geçti.

Çoğunluğu çocuklardan oluşan ve caddede taşkınlık çıkaran gruba polis müdahale etti. Yaşanan kısa süreli gerginliğin ardından grubu sakinleştirmeye çalışan BDP Muş Milletvekili Sakık, sivil bir polis aracındaki mikrofon ile kalabalığa Sağduyu çağrısında bulundu.

Gruptakilere saldırıda bulunulmaması uyarısı yapan Sakık, ''Hepimiz barışın ruhuna uygun hareket etmeliyiz. Yolunuz açık olsun, yolunuza devam edin. Sevgili arkadaşlar Nevruz bitti, coşkunuzu anlıyorum. Ama biz sizi seviyoruz, siz de bizi sevin. Kazasız belasız evlerinize gidin'' ifadelerini kullandı.

Sakık'ın uyarısının ardından kalabalık olaysız dağıldı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı