Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Yeni ekibi de çuvalladı

16 Mart 2013 Cumartesi günü yayınlandı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni twitter ekibinin yaptığı hata tepki çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter'da 'tulum ' yerine 'gayda ' yazan ve bu nedenle Karadenizlilerin tepkisini çeken Twitter ekibini geçtiğimiz günlerde kovmuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun hesabından Karadenizlilerin yöresel müzik aleti 'tulum ' için 'gayda ' yazarak CHP liderinin alay konusu olmasına sebep olan ekibin, bileti kesilmişti.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 3. Tur karşılaşmasında Çek Cumhuriyeti'nin Viktoria Plzen takımını eleyerek çeyrek finale çıkmasının ardından CHP Genel başkanının yeni Twitter ekibi bu sabah ilk tweet'ini attı.

Dün biten karşılaşma için bu sabah atılan tweet, yenilenen ekibin de çok profesyonel olmadığını gösterdi. Ayrıca yapılan yazım yanlışları da dikkat çekti.

İşte Kılıçdaroğlu'nun o tweet'i

Fenerbahçenin galibiyet mutluluğuyla güne başlamak çok güzel. Kutluyorum Fenerbahçemizi :)




HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı