Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Ahşap ev cayır cayır yandı

13 Mart 2013 Çarşamba günü yayınlandı Kütahya’nın Simav ilçesinde 2 katlı ahşap ev yangında kullanılamaz hale geldi.

Ev sahibi 75 yaşındaki Salih Güler yanmaktan Son anda komşularının yardımıyla kurtarıldı. Daha Sonra da yangın görüntülerinden etkilenmemesi için yakınları tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı. İlçe merkezine bağlı Muradınlar Mahallesinde yalnız başına yaşayan 75 yaşındaki Salih Güler’e ait 2 katlı ahşap evde saat 16.00 sularında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangına Simav Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı 4 itfaiye ile bir iş makinesinin yanı sıra Çitgöl, Yeşilköy, Beyce beldesinden gelen toplam 7 arozöz de müdahale etti. Vatandaşlarda itfaiyecilere yardımcı oldu.

Yangında iki katlı ahşap ev kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekipleri yangının diğer evlere sıçramasını önlemek maksadıyla büyük çaba sarf etti. Sağlık ekipleri de olası bir tehlikeye karşı 112 Ambulansını olay yerinde hazır bulundurdu.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı